Ny patient

Søger du en dygtig og nærværende tandlæge i Vanløse, så er du velkommen hos os på Ålekistevej Tandklinik.

Vi vil rigtig gerne lære dig at kende, og ved dit første besøg hos os afsætter vi ekstra tid til at snakke om dig og lære dine tænder at kende.

Vi begynder med en snak om dine forventninger og behov. Du lærer os at kende og omvendt. Valg af tandlæge handler om tillid og god kemi.

Ved første besøg

Når du kommer første gang, vil du blive bedt om at udfylde et spørgeskema, da der er brug for nogle praktiske oplysninger for, at registreringen kan gå let. Samtidig vil du blive bedt om at give dit samtykke til fremsendelsen af din gamle journal fra din tidligere tandlæge, så den kan følge dig.

Fortæl os, hvis du har tandlægeskræk. Vi er erfarne til at håndtere tandlægeskræk, og vil derfor afsætte ekstra tid til din behandling.

Når det praktiske er på plads, kommer du ind til tandlægen, hvor du får et øjebliksbillede af din tandstatus. Som regel er det nødvendigt at tage to røntgenbilleder af dine tænder første gang.

Hvis du har behov for en behandling, får du en grundig vurdering af denne, og får oplysning om de forskellige behandlingsmuligheder, samtidig med at dine spørgsmål besvares og afklares.

Vores mål er, at give dig det bedste grundlag for at beslutte, hvad du ønsker skal ske. Vi rådgiver og giver information om behandlingsmulighederne, og tandbehandling påbegyndes ikke uden samtykke. Vi kan altid give dig et prisoverslag sammen med rådgivningen.

Praktiske informationer, som er værd at vide ved første besøg

  • Husk at medbring dit sygesikringskort
  • Med din tilladelse kan vi indhente din journal fra tidligere tandlæge helt automatisk
  • Vi oplyser altid pris og procedure for behandlingerne på forhånd
  • Afbud eller ændringer af aftaletid skal ske senest 24 timer i forvejen

Tandlægeskifte

Tryghed har stor betydning, når det gælder tandlægebesøg, og det er vigtigt, at du har tillid til den tandlæge, du vælger.

Så hvis du af forskellige årsager overvejer at skifte tandlæge, behøver du ikke tænke på, om det er svært.

Det er pærelet – du skal sådan set bare kontakte vores klinik og bestille tid, så klarer vi resten.

Er du pensionist?

Hvis du er folke- eller førtidspensionist har du i nogle tilfælde mulighed for at få tilskud til din behandling i form af et helbredstillægskort, som søges via kommunen. Husk at medbring dit helbredstillægskort ved første besøg.

Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende

Adresse

Ålekistevej 81, 1. tv.
2720 Vanløse

CVR: 40646736

Kontakt

Åbningstider

Mandag: 8:00-16:00
Tirsdag: 8:00-18:00
Onsdag: 8:00-16:00
Torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-14:00
Lørdag: Efter aftale

Andet

Privatlivspolitik

Følg os på Facebook